makedonci-vo-francija-300x206.jpg

Почетна Македонија Македонци – Албанија Албанија Македонци Свет Интервју Култура Спорт Весник Македонската асиоцијација “Илинден 1903” од Кантле, (Нормандија) во Франција организира дочек на Православна Нова Година – Василица 2020 година