Сестрите Нешкоски од Бостон снимија песна посветена на татковината

51290762_10161503403245486_5728869649920032768_n-702x459.jpg

Невена и Калина Нешкоски, кои се по потекло од Охрид, пораснаа во Чикаго, а во моментов живеат во Бостон, снимија песна посветена на татковината, наречена „Македонијо земјо најмила“. Mузиката и аранжманот за песната се дело на Невена Нешкоска, а текстот на Калина Нешкоска, Емилија Карафилоска и Невена Нешкоска.

Спотот за песната изобилува со голем број знаменитости и убавини од Македонија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

scroll to top