Македонска алијанса за европска интеграција доби веб портал

maei-web-768x463.jpg

Веб платформата ќе обезбеди информци за Македонска алијанса за европска интеграција (МАЕИ) веб порталот www.maei.al  Македонската алијанса за европска интеграција е политичка партија на македонското национално малцинство во создадена на 30 октомври 2004 година во Тирана како прва македонска партија во Албанија што  се грижи за положбата и правата на Македонците во Албанија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

scroll to top