Делегација од ЕП ќе ги оценува европските реформи во земјава

1115157890.jpg

Делегација на Европскиот парламент ќе го оценува напредокот на земјава во европските реформи. Во Скопје се неколкумина претставници од Комисијата за надворешни работи на ЕП кои ќе остварат средби со владини делегации, опозицијата и со претставници на граѓанското општество.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

scroll to top