DSC_0114-1.jpg

Почетна Македонија Македонци – Албанија Албанија Македонци Свет Интервју Култура Спорт Весник Национаниот совет на Македонците во Србија ги повикува сите Македонци својата национална припадност да ја запишат во матичната книна на родените