You Are Here: Home » Posts tagged "Груевски"

Јавен повик за бизнис-придружба на Груевски

Можност за нови бизнис-зделки, надградување на старите врски со странските партнери и барање нови партнери се посочени во јавниот повик на Владата до бизнисмените - за учество во четири роуд-шоуа во наредните два месеца. Kосово, Хрватска, Унгарија и Албанија се бизнис-дестинациите каде што нашите компании ќе можат да си ја испробаат среќата. Ако досега официјално се канеа само стопанските комори, овој пат В ...

Прочитај повеќе

© 2012 Матица на иселниците од Македонија - Сите права ги задржува МИМ

Scroll to top