Слика од Крстевски на изложба во Њу Хемшир

mkd-418084.jpg

Во рамките на меѓународната изложба во Уметничкиот Институт во Њу Хемпшир, САД, во Шерон артс галери на тема „Errors, fake’s and oddities”, учествува и македонскиот сликар Златко Крстевски.

На изложбата учествуваат и уметници од Франција, Ирска, САД,  Турција, Италија, Унгарија, Холандија, Уругвај, Јапонија, Германија… Куратор на поставката е Крекер Џек-Кид .

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

scroll to top