Македонска вечер во чест на Денот на семакедонски просветители светите браќа Кирил и Методиј

makedonska-zaednica-london-768x292.jpg

Македонската Заедница во Лондон на 24 мај 2019 година со почеток во 19 часот организира Македонска вечер во чест на Денот на сесловенските и семакедонски просветители светите солунски браќа Кирил и Методиј.

Македонската вечер ќе се одржи во салата “Delicatess“ на ресторанот EV Restaurant (Delicatess), Address: The Arches 97-99 Isabella Street, London, SE1 8DD, http://goo.gl/maps/cGEx6.

Во салата “Delicatess“ на ЕВ ресторанот секој петок се одржуваат средби на Македонците во Лондон. Резервации се вршат на телефоните 020 7620 6191 и 020 7620 6192 со напомена “За Македонска вечер во салата “Delicatess“. Добредојдени се сите Македонци кои живеат и работат во Лондон и Обединетото Кралство!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

scroll to top