Димитар Димоски со краткиот анимиран проект „Неми филмови“ на копродукциски форум во Франција

dimitar.jpg

Младиот продуцент Димитар Димоски моментално е на копродукциски форум Euro Connection дел од Festival du court métrage de Clermont-Ferrand во Франција.

Димоски е македонскиот претставник со краткиот анимиран проект „Неми филмови“. Форумот Euro Connection е поддржан од Креативна Европа МЕДИА.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

scroll to top